section-085ee35

Despre Noi

section-eee21bd

Despre noi

Sutech este unul dintre principalii contractanţi români pentru construcţia staţiilor de comprimare, şi de asemenea, este furnizor de echipamente pentru industria de petrol şi gaze. Sutech şi-a început activitatea în 1994 ca şi furnizor de echipamente pentru industria de petrol si gaze și a evoluat ulterior ca fiind una dintre principalele companii din România  implicată in proiecte de tip EPC.

Sutech deţine o experienţă vastă pe piaţa românească de petrol şi gaze, iar proiectele noastre de tip EPC cuprind staţii de comprimare a gazului construite în România, acestea deţinând atât compresoare turbo cât şi compresoare cu piston.

În câțiva ani, compania a devenit un lider național în domeniul vânzărilor și întreținerii de echipamente de comprimare a gazelor natural. SUTECH vă oferă servicii de comprimare a gazelor adaptate nevoilor dumneavostră. Suntem cea mai bună alternativă pentru repararea și întreținerea compresoarelor, de la inspecții lunare regulate până la reparații și restaurări.

În anul 2017, SUTECH a achiziţionat compania BAT Mediaş, o companie cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor de petrol și gaze și al transportului de echipamente grele/de mari dimensiuni. BAT Medias deţine avantajul cunoașterii în domeniul construcțiilor și deţine în repertoriul său un număr mare de echipamente de construcție și de transport aferente industrei de petrol si gaze.  BAT Mediaş are următoarele certificate ANRE: EPI(16509), ET(16510), SP(16511) permițându-i astfel să construiască complet și să autorizeze/contracteze instalații de petrol și gaze.

section-536eb6d
//sutech.ro/wp-content/uploads/2021/07/BAT-Logo.png

BAT Mediaș S.A. este o companie cu o tradiție îndelungată în execuția de sisteme de transport și distribuție a gazelor naturale, dezvoltându-se într-o zonă în care exploatarea gazelor naturale a transformat municipiul Mediaș într-unul din principalele centre care a stat la baza dezvoltării industriei românești.

Compania este specializată în execuţia de sisteme de transport al gazelor naturale, sisteme de distribuţie a gazelor naturale şi sisteme de distribuţie închise ce funcţionează în regim de înaltă presiune, instalaţii de utilizare a gazelor naturale ce funcţionează în regim de înaltă presiune, conducte de alimentare din amonte şi instalaţii tehnologice de suprafaţă aferente înmagazinării de gaze naturale, precum și instalaţiile şi echipamentele conexe (stații de reglare – măsurare, stații de injecţie, stații de comprimare, etc.). De asemenea, realizează construcții de dimensiuni mici și medii, cu montaj pe locație, având autorizație de execuție de la Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei, precum și autorizații ANRE și ISCIR pentru specialiștii noștri. BAT Mediaș S.A. asigură și transporturi tehnologice cu autotractoare și semiremorci și oferă spre închiriere utilaje de construcții cu operator.

section-da206be

VALORI ȘI MISIUNE

Suntem lideri locali în domeniile noastre de responsabilitate, cu un angajament profund pentru îmbunătățire și dezvoltare. Valorile noastre se bazează pe integritate, onestitate și respect reciproc. Clienții noștri sunt centrul afacerii noastre. Ne străduim să oferim calitate, să ne depășim așteptările prin muncă grea, creativitate și angajament față de client.

//sutech.ro/wp-content/uploads/2021/08/Values-and-Mission-min-scaled.jpg
section-c695476

CONTROLUL CALITĂȚII

Compania noastră are implementat un Sistem de Management al Calităţii, Mediului, Sănătăţii şi Securităţii în Muncă în conformitate cu cerinţele standardelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 şi ISO 45001:2018. Politica SUTECH privind calitatea se bazează pe realizarea de servicii pentru a satisface cererea de pe piaţă prin eficacitate şi profitabilitate şi pentru a îndeplini implicit şi aşteptările şi necesităţile clienţilor noştri. Produsele şi activităţile SUTECH garantează un nivel înalt de profesionalism iar calitatea acestora este un factor important în progresul companiei noastre.

//sutech.ro/wp-content/uploads/2021/08/CERTIFICAT-ISO-9001-SUTECH-1-scaled.jpg
//sutech.ro/wp-content/uploads/2021/08/CERTIFICAT-SUTECH-14001-1-scaled.jpg
//sutech.ro/wp-content/uploads/2021/08/CERTIFICAT-SUTECH-45001-1.jpg
section-3513a3e

CONFORMITATE ANTI-MITĂ

La SUTECH ne angajăm să ne desfășurăm afacerile cu cel mai înalt nivel de integritate și standarde etice. Credem cu tărie în practici corecte și transparente și promovăm activ o cultură anti-mita în cadrul organizației noastre. Compania noastră susține principiile desfășurării afacerilor în mod etic și cu integritate și respectă toate legile și reglementările anti-mita aplicabile în țările și regiunile în care își desfășoară activitatea. Sutech aplică o abordare „zerotoleranță” față de corupție.

Politica noastră anti-mită:

SUTECH a stabilit o politică cuprinzătoare anti-mită pentru a ghida angajații noștri și părțile interesate în interacțiunile lor cu terți. Această politică interzice strict orice formă de mită, directă sau indirectă, în toate relațiile noastre de afaceri, inclusiv, dar fără a se limita la interacțiunile cu clienții, furnizorii, oficialii guvernamentali și concurenții.

//sutech.ro/wp-content/uploads/2023/06/ISO_37001_Certificate.jpg
//sutech.ro/wp-content/uploads/2023/07/Politica_anti-mita_Sutech-scaled.jpg